Huwelijksfeest bij de Hoeve

Galerie de Hoeve is gevestigd in een meer dan 100 jaar oude kloosterhoeve, prachtig gelegen aan de rand van Venlo. De Hoeve is gezegend met een unieke binnenplaats. Als u door de grote oude toegangspoort deze binnenplaats betreedt, proeft u al meteen de sfeer van vroegere tijden. Onze sfeervolle zalen zijn te multifunctioneel te gebruiken als feestzaal voor uw feest, bruiloft of vergaderzaal. Aan de zijkant van De Hoeve is een ruim terras dat grenst aan de prachtige boomgaard van het nabij gelegen klooster. Deze boomgaard is bij mooi weer perfect te gebruiken voor een onvergetelijk feest receptie of diner om uw huwelijksfeest extra bijzonder te maken. Galerie de Hoeve is uitermate geschikt voor uw feest, bruiloft, huwelijk, of zelfs huwelijkssluiting. Wij geven u graag alvast een indicatie van verschillende prijzen.

Wij luisteren graag naar uw wensen en verzorgen het feest graag van A-Z.

PRIJZENOVERZICHT HUWELIJKSFEESTEN 

Verzorgingskosten huwelijksceremonie incl. BOSE geluidset € 350,00
excl. leges kosten Gemeente Venlo

(IJs)bruidstaart van Banketbakker Lamers met koffie € 14,50 p.p.
Toost met Clairette de Die € 35,00 per fles
Toost met Cava Villa Conchi € 35,00 per fles

Diners vanaf € 38,00 p.p.
Buffetten vanaf € 28,00 p.p.

Drankindicatie receptie (1,5 – 2 uur) € 16,50 p.p.

Drankindicatie feestavond € 36,50 p.p.
Uitkoop drankenarrangement (20.00 – 01.30 uur) € 36,50 p.p.
Hapjes feestavond € 18,50 – € 24,50 p.p.

Locatiekosten Galerie de Hoeve € 500,00 per dag

Goed om te weten…

Wij hebben unieke samenwerkingen met andere locaties in de regio. Denk aan Domani in Venlo. Authentieke elementen en de eigentijdse en comfortabele voorzieningen, maken van Domani een bijzondere locatie voor cultuur, ontvangsten en huwelijken.

Informeer vrijblijvend

Ben je op zoek naar een unieke feestlocatie in Venlo? Informeer vrijblijvend bij Galerie de Hoeve. Onze sfeervolle zalen zijn te multifunctioneel te gebruiken als feestzaal voor uw feest, bruiloft of vergaderzaal.