Domani

Wilt u iets vieren op een unieke locatie, dan is Domani dé plek die u zoekt!

Wij maken voor u een feest op maat, geheel naar uw wensen ingevuld. Zowel zakelijk als privé, informeel of juist heel exclusief, voor een groot of liever een kleiner gezelschap; alles is mogelijk. Wij denken graag met u mee om u en uw gasten een onvergetelijke ontvangst te bieden op deze unieke locatie in hartje Venlo. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen we onze ervaring met u delen met beeldmateriaal ondersteund, waardoor wij samen de puntjes op de i kunnen zetten.
Domani heeft ruimte voor 25 tot 500 personen.

www.domani-venlo.nl

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Ook voor Domani moet u bij Galerie de Hoeve Catering zijn!

Korenmolen De Grauwe Beer

In samenwerking met Stichting Molen De Grauwe Beer en Cosch Catering uit Beesel presenteren wij de molen als accommodatie voor onder andere huwelijkssluitingen, presentaties, workshops, uitvaartdiensten met een aansluitend informeel samenzijn.

Molen De Grauwe Beer is iedere zaterdag geopend, u bent van harte welkom voor een kopje koffie en om kennis te maken met het aloude ambacht van de molenaar.

Molen De Grauwe Beer – Sint Jorisstraat 1 – Beesel

Ook voor “De Grauwe Beer” moet u bij Galerie de Hoeve Catering zijn!

Informeer vrijblijvend

Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden bij Galerie de Hoeve Catering. Wij stellen graag een op-maat-gemaakte offerte voor u op.