Vier ’t leven bij de Hoeve

Galerie de Hoeve is een gepaste locatie voor verschillende belangrijke momenten in het leven. Of het nu gaat om een uitbundig huwelijksfeest of een gepaste herdenking. De Hoeve is gezegend met een unieke binnenplaats. Als u door de grote oude toegangspoort deze binnenplaats betreedt, proeft u al meteen de sfeer van vroegere tijden. Onze sfeervolle ruimtes zijn te multifunctioneel te gebruiken als feestzaal voor uw feest, bruiloft of vergaderzaal. Aan de zijkant van De Hoeve is een ruim terras dat grenst aan de prachtige boomgaard van het nabij gelegen klooster. Deze boomgaard is bij mooi weer perfect te gebruiken voor een onvergetelijk feest receptie of diner om uw huwelijksfeest extra bijzonder te maken. Huwelijkssluiting? Ook dat kan bij Galerie de Hoeve.

Wij luisteren graag naar uw wensen en verzorgen het feest graag van A-Z.

PRIJZENOVERZICHT HUWELIJKSFEESTEN 

Verzorgingskosten huwelijksceremonie € 350,00
excl. leges kosten Gemeente Venlo

Locatiekosten Galerie de Hoeve € 500,00 per dag

(IJs)bruidstaart van Banketbakker Lamers met koffie € 14,50 p.p.
Toost met Clairette de Die € 35,00 per fles
Toost met Cava Villa Conchi € 35,00 per fles

Diners vanaf € 38,00 p.p.
Buffetten vanaf € 28,00 p.p.

Drankindicatie receptie (1,5 – 2 uur) € 16,50 p.p.

Drankindicatie feestavond € 35,50 p.p.
Uitkoop drankenarrangement (20.00 – 01.30 uur) € 35,50 p.p.
Hapjes feestavond € 18,50 – € 25,00 p.p.

Goed om te weten…

Wij hebben unieke samenwerkingen met andere locaties in de regio. Denk aan Domani in Venlo. Authentieke elementen en de eigentijdse en comfortabele voorzieningen, maken van Domani een bijzondere locatie voor cultuur, ontvangsten en huwelijken.

Informeer vrijblijvend

Ben je op zoek naar een unieke feestlocatie in Venlo? Informeer vrijblijvend bij Galerie de Hoeve. Onze sfeervolle zalen zijn te multifunctioneel te gebruiken als feestzaal voor uw feest, bruiloft of vergaderzaal.